SPOR: MOTİVASYON YARIŞMASINA VAR MISINIZ?

Beşiktaş Kulübü farklı bir yarışmaya imza atıyor. Motivasyon söz konusu olduğunu en güzel sözleri içeren sloganı bulana ödül var. Konuyla ilgili yetkililer şu detayları aktarıyor: “Kartalcell’in düzenlediği yarışmada Erkek Basketbol Takımımız için en iyi moral mesajı yazan 2 taraftarımız ödül kazanacak.
Avrupa Taraftar Görecek Kampanyası’nda “Erkek Basketbol Takımımız” için yazacağınız motivasyon mesajlarında en iyi 2 mesajın sahibi olan taraftarlarımız, 6 Aralık’ta Rusya’nın başkenti Moskova’da oynanacak CSKA Moskova – Beşiktaş THY Euroleague karşılaşmasını bir arkadaşı ile birlikte izleme şansına sahip olacak.

Kartalcell hattı olan taraftarlarımızın katılabileceği yarışma, 22.10.2012 tarihi ile 22.11.2012 tarihleri arasında geçerlidir.

Yarışmaya katılabilmek için; Kartalcell hattınızdan AVRUPA yazıp boşluk bıraktıktan sonra motivasyon mesajınızı ekleyip 1903’e göndermeniz gerekmektedir.

Beşiktaş ve Avea yetkilileri en iyi 2 motivasyon mesajını birlikte seçecektir.

Kazanan katılımcılar 23 Kasım 2012 tarihinde saat 17:00’de www.facebook.com/Besiktas adresindeki resmi facebook sayfasımızdan duyurulacak ve SMS gönderdikleri MSISDN’lerine ilgili bilgi için KARTALCELL Müşteri Hizmetleri’nden arama yapılacaktır.

Avrupa Taraftar Görecek Kampanyası Katılım Koşulları

•Avrupa Taraftar Görecek! Kampanyası isimli kampanya (“Kampanya”) 1903 kısa kodu üzerinden gerçekleştirilecek olup 22.10.2012 tarihinde saat 12:00’da başlayıp, 22.11.2012 tarihinde saat 12:00’da sona erecektir. Kazanan 2 kişi yanında bir arkadaşı ile birlikte 6 Aralık 2012 tarihinde Rusya’nın Moskova kentinde oynanacak olan THY Euroleague D Grubu’nda CSKA Moskova-Beşiktaş basketbol maçına gitme hakkı kazanacaktır.

•Talihlilerin gidiş-dönüş uçak biletleri, maç biletleri, konaklama bedelleri ve yurtdışındaki transfer bedelleri Avea tarafından karşılanacaktır.

•İşbu Kampanya’ya katılmak ve Kampanya’ya ilişkin Uygulamadaki hizmetlerden yararlanmak için KARTALCELL Abonesi olmak gerekmektedir.

•Kampanya süresince, katılımcılar, AVRUPA yazıp boşluk bırakarak «Takımı maç öncesi motive etmek için hazırlayacağın konuşman ne olurdu?» sorusuna yazılı olarak yanıt vereceklerdir. Yanıtlar jürinin onayına sunulacaktır.

•Avrupa Taraftar Görecek! Kampanyası’nda kullanıcıların hediyeye hak kazanması için; takım motivasyonunu arttırmak amacıyla yazacakları konuşmalarının Beşiktaş Spor Kulübü ve Avea yetkililerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilerek seçilmesi gerekmektedir.

•Kazanan katılımcılar 23 Kasım’da 2012 tarihinde saat 17:00’de www.facebook.com/Besiktas facebook sayfasından duyurulacak ve SMS gönderdikleri MSISDN’lerine ilgili bilgi için KARTALCELL Müşteri Hizmetleri’nden arama yapılacaktır.

•Bu kampanya Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 01.10.2012 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.01–255-05-02/2773-10376 sayılı izni ile kapsamı dışında gerçekleşecektir.

•Kampanyaya her katılımcı birden fazla kez katılabilecektir.

•Kampanya için gönderilecek SMS bedeli ücretsizdir.

•Kampanya Katılımcıların kazanmaları durumunda, kazandıkları ödüllerin kendilerine verilebilmesi için Kazananların kendi telefon numarası bilgileri ile Kampanya’ya katılmış olmaları şarttır. Yasal hat sahibi kişi dışındaki diğer Katılımcılar Kampanya’ya dâhil edilmez.

•Ödül devredilemez ve paraya çevrilemez.

•18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.

•Böyle bir durumun tespit edilmesi halinde katılımcılar ödül kazanmış olsalar dahi kendilerine ödülleri teslim edilmez.

•Katılımcıların ve Kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış ve eksik vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan, Katılımcı veya Kullanıcı’nın kötü niyetli ve aldatmaya yönelik hareketlerinin neticelerinden Avea ve/veya bağlı şirketleri herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz.

•Avea/bağlı şirketleri bu Kampanya’ya katılım esnasında, Katılımcılar’ın kullandıkları kişisel hatları her türlü teknik aksaklıklardan oluşabilecek problemlerden ve söz konusu MSISDN yetkisiz erişim ve benzeri durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

•Avea/bağlı şirketler, Kampanya boyunca, Kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen Katılımcı’nın o güne kadar ki bütün Kampanya verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

•Avea her zaman, internet sitesinde yayınlamak kaydıyla işbu Kampanya’yı tek taraflı olarak iptal edebilir veya Kampanya’nın koşullarını değiştirebilir.

•Kampanya’ya katılan herkes katılım şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.”