KENT: SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜLER

Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığını anlatmak isteyen dünyanın lider güzellik şirketi AVON, herkesi bu yıl yedincisini düzenleyeceği Meme Kanseri ile Mücadele Yürüyüşü’ne davet etti. 14 Ekim Pazar günü Ortaköy-Beşiktaş hattında düzenlenen Meme Kanseri ile Mücadele Yürüyüşü saat 13:00’da Ortaköy’de başladı. Beşiktaş Meydanı Vapur İskelesi’nin önünde son buldu. Yürüyüşün açılışını Filiz Akın ve İlker İnanoğlu yaptılar. Yürüyüşün finalindeki konserde de sahnede Nilüfer yer aldı.

Türkiye’de 16 yıldır sağlık alanında yürütülen en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan AVON Meme Kanseri ile Mücadele Projesi, 14 Ekim Pazar günü düzenlediği yürüyüş ile İstanbul ve Anadolu’dan binlerce katılımcıyı ‘Meme Kanserine ile Mücadele’ için buluşturdu.

Türkiye’de her yıl yaklaşık 30 bin kadının hayatını tehdit eden meme kanseri ile ilgili bir kez daha ‘Erken Teşhis Hayat Kurtarır’ diyecek olan binlerce kadın; tek bir ses, tek bir yürek, tek bir adım olup yürüdüler. Bu sene ki yürüyüşün sloganı Meme Kanserinin rengi olarak Kabul edilen pembeyi vurgulayan “Hayata Pembe Gözlüklerle Bak” sloganı oldu.

Anne Oğul Meme Kanseri ile Mücadele için aynı platformda buluştu.
Kadın, erkek, çocuk binlerce kişinin katılacağı yürüyüşte sunuculuk yapacak olan ünlü sanatçı Filiz Akın ve oğlu İlker İnanoğlu, Meme Kanseri ile Mücadele Projesi için aynı platformda buluştular.

Nilüfer, meme kanserine dikkat çekilmesi için konser verdi.
Yürüyüşün sonunda, Nilüfer’in konseri ile eğlenceli ve keyifli vakit yaşayan katılımcılar, unutulmaz bir pazar günü geçirdiler. Yürüyüşe projenin gönüllü elçileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

‘Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri’nden satın alarak destek olun

Proje çerçevesinde toplumu meme kanserine karşı bilinçlendirmeyi hedefleyen AVON, bir yandan da yıl boyunca gerek Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri aracılığıyla fon toplamaya devam ediyor.