KENT: MESLEK EDİNME FIRSATI!..

MESLEĞİNİZİ seçtiniz mi? İşaret Dilinden diksiyona etkili iletişimden İngilizce, Rusça gibi Yabancı Dil öğrenimine kadar bir çok başlık altında kurslar Beşiktaş’ta kursiyerlerini ağırlıyor. Beşiktaş Belediyesi çatısı altındaki semt evleri ve kültür merkezleri bünyesinde kurs programları gerçekleştirilecek.
Yepyeni kurs programlarına merhaba diyor. Bu sezon birbirinden güzel ve ilgi çekici kurslar Beşiktaş’ta kursiyerlerini bekliyor. Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Beşiktaş Kentlilerine ücretsiz olarak el emeğini değerlendirme ve meslek edindirme kursları sunuyor. Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden grafik ve fotoğrafçılık kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Ardından, kurs programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları veriliyor.
Beşiktaş’ta istihdama yönelik hizmetler kentliyi kucaklıyor. Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde kurslar düzenleniyor. Başvurular için ön kayıtların tamamlandığı son haftalarda mesleki eğitimi amaçlayan kurslar göz dolduruyor.
Geçtiğimiz dönemde de ilgiyle takip edilen mesleki kurslardan yüzlerce kursiyer sertifikalarını alarak mesleki bilgiye kavuştu ve iş bulma imkanına sahip olmuştu. Bunun yanı sıra Beşiktaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Avrupa Birliği komisyonu destekli olan projeler de büyük ilgi görmüştü. İş bulma garantili kursların da varlığıyla hayata geçirilen projelerle her yıl yüzlerce kursiyer ekonomiye katkı sağlıyor. Ve belediyenin yaptığı bu çalışmalar, büyük ilgi görüp takdirle karşılanıyor.
Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Beşiktaş Kentlilerine ücretsiz olarak el emeğini değerlendirme ve meslek edindirme kursları sunuyor.