KENT: KENTLİ TUR YOLCULUĞUNDA

BEŞİKTAŞ Kentlisi Konya ve Eskişehir’i görebilecek, gezecek ve insanlarıyla kaynaşma ortamını da yakalamış olacak. Beşiktaş Belediyesi’nin Konya ve Eskişehir’e Kültür Turları sürüyor. Beşiktaş Kentlileri mahalle muhtarlıklarına başvurarak kayıtlarını yaptırabiliyorlar. Kültür turları Aralık ayında da devam edecek.
Beşiktaş Belediyesi’nin Konya ve Eskişehir’e Kültür Turları sürüyor. Beşiktaş Kentlileri mahalle muhtarlıklarına başvurarak kayıtlarını yaptırabiliyorlar. 12 Ekim 2012 tarihinde Abbasağa Mahallesi ile başlayan Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu turlara bütün mahallelerin katılımı sağlanacağı belirtildi. Beşiktaş Belediyesi otobüsleri Konya turları için saat: 23.00’dan, Eskişehir turları için saat: 06.00’dan itibaren Beşiktaş kentinde yer alan 23 mahalle için belirlenecek noktalardan kalkacağı da vurgulanıyor. Mahalle sıralamasına göre cep telefonlarına gönderilecek sms ile Beşiktaş Kentlileri kayıt için muhtarlıklara davet ediliyor. Beşiktaş Belediyesi’nden sms almayan Beşiktaş yaşayanları ise 444 44 55′ ten oturdukları mahalleleri bildirerek kayıt yaptırabilecekleri ifade ediliyor. Buna göre kültür turları için yetkililerin vermiş olduğu program şöyle:
“12 Ekim Eskişehir-Abbasağa Mahallesi, 14 Ekim Konya-Arnavutköy Mahallesi, 16 Ekim Eskişehir-Akatlar Mahallesi, 17 Ekim Konya-Abbasağa Mahallesi, 19 Ekim Eskişehir-Arnavutköy Mahallesi, 21 Ekim Konya-Akatlar Mahallesi, 30 Ekim Eskişehir-Balmumcu ve Ortaköy Mahalleleri, 31 Ekim Konya-Bebek ve Kuruçeşme Mahalleleri.”