BJK SPOR: BEKARLIĞA VEDA!..

BEŞİKTAŞ’TA teknik direktör Samet Aybaba, yarınki Gaziantep maçı öncesinde bekar oyuncuları erken kampa aldı. İbrahim Toraman, Necip, Veli, Cenk ve Oğuzhan gibi isimler dün akşam tesislerde kaldı.
Siyah-Beyazlılar’da yarın deplasmanda oynanacak Gaziantep maçı öcesinde seferberlik var… Teknik direktör Samet Aybaba, yakalanan iyi havanın bozulmaması adına tedbirlerine devam ediyor. Kartal’ın hocası, G.Antep maçının önemini düşünerek bekar futbolcuları bir gün önceden kampa aldı. Kaptan İbrahim Toraman, Necip Uysal, Veli Kavlak, Cenk Gönen, Oğuzhan ve bekar olan genç isimler dün akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kampa girdi.

‘ŞAMPİYONLUK ANADOLU’DA’
Bu arada Samet Hoca’nın G.Antep mücadelesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. Aybaba’nın derbilerden ziyade Anadolu takımları ile yapılan maçların önemine vurgu yaptığı ve “Arkadaşlar şampiyonu Anadolu takımlarıyla oynanan maçlar belirleyecek. Derbilerde her türlü sonucun alınması mümkün. Karabük ve Elazığ’ı geçtik. Şimdi sırada G.Antep var. O mücadeleyi de kayıpsız geçersek üst sıralardaki yerimizi koruruz ve bu da bize artı moral ve motivasyon sağlar. Sizlere güveniyorum ve rakipleri küçümsemeden Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele etmenizi istiyorum” dediği öğrenildi.

FERNANDES KRİTİK
Kartal, G.Antep maçı hazırlıklarına devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen Manuel Fernandes, İsmail Köybaşı ve Mustafa Pektemek katılmadı. Muhammed Demirci ise takımdan ayrı çalıştı. Elazığ maçında ayağı burkulan Fernandes’in G.Antep’de forma giymesinin zor olduğu kesin durumunun ise bugün belli olacağı açıklandı.
Fotospor