BJK SPOR: FERNANDES ŞOKU

BEŞİKTAŞ’TA sol ayak bileği burkulan Portekizli yıldızın Gaziantepspor karşısında forma giyip giymeyeceği cuma günü netleşecek. Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında 22 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile başladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı süren İsmail Köybaşı ve Mustafa Pektemek katılmadı. Siyah Beyazlı takımın son oynadığı Sanica Boru Elazığspor maçında sol ayak bileğine darbe alan Fernandes de antrenmana çıkmadı.
Portekizli oyuncunun sol ayak bileğinin burkulduğu belirtilirken, 2 gün tedavi edileceği, Gaziantepspor’a karşı forma giyip giyemeyeceğinin cuma günü netleşeceği açıklandı.
Pas çalışmaları ile başlayan antrenman, top sürme ve şut çalışmaları ile devam etti. İdman, daha sonra yarı sahada yapılan çift kale maç ile çalışma sona erdi. Antrenman maçında Batuhan ve Almeida, attıkları 2’şer gol ile göz doldururken, Necip ise iyi performansı ile dikkat çekti.
Milliyet