AKTÜEL: İŞ ADAMI İNTİHAR ETTİ

İŞADAMI Murat Kalkavan (63), Bebek Cevdetpaşa Caddesi’nde yalnız yaşadığı evde, dün sabah işe gelen hizmetçisi tarafından kanlar içinde bulundu. Akrabaları, ‘Kişisel sorunları vardı. ‘Beni Edirnekapı’ya götürürsünüz’ dediğini söyledi…
Hizmetçinin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede Kalkavan’ın öldüğü anlaşıldı. Polis, olayın önceki akşam meydana geldiğini belirledi. Murat Kalkavan’ın intihar ettiği ancak her ihtimale karşı incelemelerin sürdüğü belirtildi. Kalkavan’ın dayısının oğlu Tekin Can “Bulduğunuzda yaşıyorsam, hastaneye götürmeyin” yazılı bir not bulduklarını belirterek şöyle konuştu:
“Kişisel sorunları vardı. Dün akşam telefonla konuştuk. Sıkıntılıydı. Yanıma çağırdım ama gelmedi. ‘Beni yarın Edirnekapı’ya götürürsünüz’ dedi. Polis, cinayet ihtimalini de değerlendirip araştırma yapıyor ama intihar etti. Belliydi bu. Onu biz kurtaramadık.” Kalkavan’ın 10 yıl önce ilk eşinden boşandığı ve bir çocuğu olduğu, ikinci evliliğini bir Rus’la yaptığı ve ondan da bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Kalkavan’ın ayrıca kısa zaman önce bir gayrimenkulünü 3.5 milyon dolara sattığı bildirildi.
Milliyet