BJK SPOR: VAR MISIN? YOK MUSUN?

BEŞİKTAŞ’IN hocası Aybaba, bugün Portekizli futbolcuyla bir toplantı yapacak, kalıp gitme konusundakison kararını öğrenecek. Siyah-beyazlılar bunun yanıtına göre transfer durumunu gözden geçirecek. Kardemir Karabükspor’u 3-0 yenerek uzun bir aradan sonra camiaya deplasman galibiyeti yaşatan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Hugo Almeida ile bir araya gelecek. Siyah – beyazlı teknik adam Portekizli oyuncu ile lafı dolandırmadan konuşacak ve soracağı tek soru, “Var mısın, yok musun?” olacak.
Almeida’nın durumunun netleşmemesi nedeniyle transferde ne yapacağını bilemez hale gelen Aybaba, Portekizli oyuncudan soracağı soru gibi çok kısa ve net cevap isteyecek. Almeida’nın “varım” demesi halinde Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimden sadece sol açık transferi isteyecek. Eğer Almeida’nın “yokum” demesi halinde, siyah-beyazlı teknik adam yönetimden öncelikli olarak forvet transferi isteyecek. Samet hoca, golcü transferinden sonra duruma göre belki sol açık transferine onay verecek.

Zarate atağı
Siyah-beyazlıların golcü transferi konusunda çalışmalarını devam ettirdiği, Lazio’nun 25 yaşındaki golcüsü Mauro Zarate için temasa geçtiği vurgulandı. Son bir haftadır Zarate ve kulübüyle görüşmeler yapan siyah-beyazlıların Lazio ile kiralık konusunda anlaşmaya vardığı, ancak oyuncuyla görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. 2014 yılına kadar Lazio ile mukavelesi bulunan Zarate, geçen sezon da Inter’de kiralık olarak görev yapmıştı.
Serdar SARIDAĞ / Milliyet