BJK SPOR: “SAHALARA ERKEN DÖNECEĞİM”

GALATASARAY maçında sakatlanan genç oyuncu Mustafa Pektemek, sahalara erken dönmek istediğini söyledi.
Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan başarılı oyuncu Mustafa Pektemek, tedavi olduğu Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde BJK TV’ye açıklamalarda bulundu. Şanssız bir sakatlık yaşadığını belirten Mustafa Pektemek, “Orta sahada gelişen bir pozisyonda rakip oyuncunun arkamdan geldiğini gördüm. Yere sağlam basmak isterken ağırlığım sağ ayağıma bindi. Topa sahip olamadım ve ayağım çimlere takılınca sakatlandım” diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞACAĞIM
Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından başarılı bir operasyon geçiren genç golcü, rehabilitasyon sürecinde çok dikkatli olacağını ifade ederek, “En az ameliyat kadar önemli olan rehabilitasyon sürecine başladım. Yaşadığım sakatlık maksimum 6 aylık bir tedavi süreci gerektiriyor. Ama ben elimden geldiğince çok çalışarak bu süreyi daha aşağılara çekeceğime inanıyorum” dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yaşadığı şanssız sakatlıktan sonra taraftarların kendisini yalnız bırakmadığını da sözlerine ekleyen Mustafa, “Birçok taraftar destek mesajı gönderdi ve bazıları da hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. İlgilerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler” ifadelerini kullandı.