BJK SPOR: BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

İNÖNÜ Stadı’nı tamamen dolduran siyah-beyazlılar şovları ve tezahüratları ile yine gövde gösterisi yaptı. Kapalıya beyaz püsküller asılırken, Çarşı’nın 30. yılı için dev pankart açıldı. Beşiktaşlı taraftarlar, Galatasaray derbisine büyük ilgi gösterdi. İnönü Stadı’nda konuk ekip taraftarlar için eski açık tribünde ayrılan bölüm ile biletlerin pahalı olması nedeniyle kapalı tribünde küçük boşluklar gözlenirken, diğer tribünler tamamen doldu. Karşılaşmayı 30 bine yakın sporsever izlerken, siyah-beyazlı taraftarlar maç öncesi yaptıkları şovlarla tribünleri adeta bayram yerine çevirdi. Kapalı tribünde beyaz püsküller ve büyük Beşiktaş bayrakları sallayan taraftarlar, Çarşı Grubu’nun 30. yılı için dev pankart açtı.

HAKEMLERE TEPKİ GÖSTERDİLER
Siyah-beyazlı taraftarlar ayrıca geçtiğimiz yıllarda vefat eden tribün liderlerinden Mehmet Işıklar’ı (Optik Başkan) da unutmadı. Kapalı tribünde üzerinde “Optik Başkan” yazılı pankart açıldı. Maç boyunca hiç susmadan sahadaki takımlarına büyük destek veren ve itici güç olan Beşiktaşlı taraftarlar, hakemlerin verdiği kararlarla çileden çıktı. Bülent Yıldırım ve penaltı kararına etki eden yardımcı hakeme büyük tepki gösterildi. Taraftarlar kendi oyuncularını ise beraberliğe rağmen alkışlayarak soyunma odasına uğurladı.

STAT KIRMIZIYA BOYANDI
Beşiktaşlı taraftarlarının büyük bölümü, Galatasaray derbisine bu sezon satışa çıkan kırmızı formaları giyerek geldi. Tribünlerde kırmızı renk hakim olurken, Kartal Yuvası mağazaları da derbiye özel indirimler yaptı. Karşılaşma öncesi önemli miktarda satış yapıldı.

ŞEHİTLERE SAYGI DURUŞU
Maç öncesinde; Gaziantep’teki terör saldırısında, Hakkari’deki çatışmada ve Şırnak’taki trafik kazasında hayatını kaybeden şehitlerle, vefat eden Siirtspor Başkanı Seyfettin Akarmut, 1461 Trabzon oyuncusu Burak Hacıhamzaoğlu ve Sarıyerli Yakup Kaptan için saygı duruşu yapıldı.
Fotomaç