AKTÜEL: “KAVGA BEKLEMEYİN”

”Kavga Bekleyenler Boşuna Beklemesin”MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan seslendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, internette bir sosyal paylaşım sitesinden, son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Devlet Bahçeli, kavga bekleyenlerin boşuna yorulmaması gerektiğini söyledi.
Bahçeli, mesajında şunları kaydetti: “Mümeyyiz vasıflarımız; asalet, dirayet, basiret ve cesarettir. Bunun için nankörler, namertler, hainler, uşak ruhlular, yarınsızlar, vatansızlar ve kalpsizler varılan sorunlara bakıp da sevinmemelidir. Milletçe geçmişte yaşadığımız beraberlikten kaynaklanan benzerlik ve derin kaynaşma haliyle geleceğe koşuyoruz. Kavga bekleyenler boşuna yorulmasın, ayrılma diyenler nafile yere heveslenmesin.”
MHP lideri, Türk Milletini kimsenin karamsarlığa sürükleyemeyeceğini belirtti.
Devlet Bahçeli, “Tarihin hiçbir döneminde; kötümserler, yenilgiyi peşinen kabullenmiş mizaçlar ve yılgın ruhlar mevcudu dahi muhafaza edememişlerdir. Bu nedenle uzun bir tarihin engin ve görkemli mahsulü olan Türk milletini kimse korkuya ve karamsarlığa sevk edemeyecektir.” dedi.
TRT