BJK SPOR: SAKATLIK BİLMECESİ

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan ancak MR sonuçlarında adale bölgesinde herhangi bir yırtık veya farklı bir problem olmayan ancak ağrıları nedeniyle sahalardan iki hafta uzak kalacağı açıklanan Almeida’nın bu süreyi kendisinin belirlediği öğrenildi.
BEŞİKTAŞ’IN Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Hugo Almeida’nın, karşılaşmanın ardından yapılan kontrollerinde ciddi bir sakatlığı olduğuna dair bulgu tesbit edilmemişti. Portekizli oyuncunun çekilen MR’ları sonrası sakatlık yaşadığı adale bölgesinde herhangi bir yırtık veya farklı bir problem olmamasına rağmen, Almeida ağrıları olduğunu kulübün sağlık heyetine iletmişti. Tıbbi olarak tedavisi uzun sürecek bir sakatlığı bulunmamasına rağmen ağrıları nedeniyle sahalardan iki hafta uzak kalacağı açıklanan Almeida’nın bu süreyi kendisinin belirlediği öğrenildi.
Takımın sağlık heyetinin Hugo Almeida’ya 2 haftalık bir tedavi süresi belirlememesini rağmen, Portekizli oyuncunun teknik kadroya 2 hafta sahalardan uzak kalacağını ifade ettiği kaydedildi. Almedia ciddi bir sakatlığı olmamasına ve sağlık heyetinin kendisine bir tedavi süreci bildirmesine rağmen Galatasaray maçında sakatlığı olduğu için forma giyemeyecek.
Yaşanan bu durum sonrası Siyah Beyazlı futbol komitesi Almeida’nın sakatlığını öne sürürek derbide forma giymemesi üzerine oyuncuya herhangi bir para cezası veremeyecek.
Fotospor