BJK SPOR: BİZİ DAVA ET İBO!..

KULÜPTEN 930 bin TL alacağı olan Üzülmez, “Paranı eğer şimdi istiyorsan kulübü mahkemeye ver” önerisine, “Asla dava açmam” yanıtını verdi. Kaptanın ücretini taksitlendirerek ödeme sözü veren Çebi, konuyu tatlıya bağladı. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, siyah-beyazlıların ‘Deli’ lakaplı eski kaptanı İbrahim Üzülmez’e çılgın bir teklif yaptığı ortaya çıktı. 2010-11 sezonunun ortasında İbrahim Toraman’a soyunma odasında saldırdığı için kadro dışı bırakılan ve sonrasında başka bir kulübün formasını giymeyen İbrahim Üzülmez’in hâlâ siyah-beyazlı kulüpten 930 bin TL alacağı bulunuyor.
İŞTE Üzülmez, bu konuyu görüşmek için biraraya geldiği siyah-beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi’den hiç de beklemediği bir teklif aldı. Üzülmez, Çebi’ye alacağıyla ilgili konuyu açınca ikinci başkan, “Alacağını 1.5 sene geçmiş ama tahsil edememişsin. Fakat kulübün şu an sana çıkarıp 930 bin TL para verebilecek durumu yok. Yok eğer sen de başkaları gibi paranı şimdi istiyorsan, kulübü mahkemeye ver” dedi.

ÜZÜLMEZ ise “Ben yıllarca bu takımın kaptanlığını yaptım. Böyle bir şeyi kendime yakıştıramam. Dava açmak aklımın ucundan bile geçmez” karşılığını verdi. Bunun üzerine de Çebi, “Heh işte. Böyle düşüncedeysen güzel. Paranı sana ödeyeceğiz. Ama şu an önceliğimiz var olan takımı döndürmek. Senin ödemeni zamana yaymak durumundayız. Taksitle alacağını öderiz. Yeri gelir nakit öderiz, yeri gelir çek veya senet verir ama öderiz” dedi ve konu tatlıya bağlandı.

‘TELEFONA ÇIKMADILAR’
BUNA karşın Üzülmez, Ramazan Bayramı’nda Beşiktaş yöneticilerini aradığını ancak telefonlarına yanıt alamadığını belirtirken, “Herhalde alacaklarımı isteyeceğimi düşünerek telefonlarıma bakmadılar. Ben kimseyi borcumu istemek için aramam. Beni tanımıyorlar” ifadelerini kullandı.

‘TEK?KURUŞ?FAİZ? İSTEMİYORUM’
Beşiktaş’ta uzun süre kaptanlık pazubandını taşıyan İbrahim Üzülmez, daha önce de verdiği röportajlarda da alacakları için asla kulübe dava açmayacağını ifade etmiş ve “Beşiktaş’tan tek bir kuruş faiz istemem” demişti.
Skorer Haber/ FİGEN CİVAN