BJK SPOR: YENİ REİS PATLADI

KARTAL’IN yeni Reis’i, eski Reis Q7’nin varlığından duyduğu rahatsızlığı yönetime bu sözlerle çok açık şekilde bildirdi. Beşiktaş’ta yeni yapılanma konusunda en çarpıcı değerlendirme Fernandes’ten geldi. Kartal’ın Portekizli yıldızı, Teknik Direktör Samet Aybaba ve yönetimin Q7’yi kadro dışı bırakmasından dolayı duyduğu memnuniyeti anlattı.

KİMSE İSTEMİYOR Kİ
TAKIMDAN ayrılmak istediği söylentileri üzerine yönetimle görüşmeye çağrılan Fernandes, ‘Ben bu takımın şu andaki yapılanmasından çok memnunum. Kesinlikle küskünlüğüm ve herhangi bir kırgınlığım yok. Q7 varken iki başlı ve iki ayrı iki takım görüntüsündeydik. Ancak şimdi tek takım olduk’ karşılığını verdi.

FERNANDES, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın kendisine çok önemli bir görev ve sorumluluk verdiğini, bunun altından en iyi şekilde kalkmak için de iyi niyetle çalışacağına güvence verdi.

ŞİMDİ ÖNÜ AÇIK
PORTEKİZLİ oyuncunun bu sözleri, Quaresma’nın geçen sezon takımda oynadığı etkin rolden büyük duyduğu rahatsızlığı da açık bir şekilde ortaya koyuyordu. Geçen sezon uzun süre kadro dışı kalan Fernandes hakkında bir çok söylenti ortaya atılmıştı.

BU söylentilerden biri de Quaresma ve Simao’nun etkisi altında kalan Teknik Direktör Carvalhal’ın Fernandes’i dışladığı şeklindeydi. Ancak Simao’nun ayrılması ve Q7’nin takımdan dışlanması üzerine Fernandes, hak ettiği değeri görmeye başladı. Bu gelişmeler nedeniyle Portekizli yıldızın Samet Aybaba’ya da büyük bir minnet duyduğu öne sürülüyor.

ASLA KİMSEYE VERMEM
TEKNİK Direktör Samet Aybaba da hem G.Saray hem de F.Bahçe’nin transfer etmeye çalıştığı Fernandes’i kesinlikle satmayacağını açıklamış, ‘Fernandes’i kimseye vermem’ diyerek tecrübeli yıldıza sahip çıkmıştı.
Fotospor