BJK SPOR: İZİN İSTEDİ

BEŞİKTAŞ, Galatasaray derbisi öncesinde Almeida’dan gelen haberlerle sarsıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalması beklenen golcü oyuncu Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmak için izin istedi.
Siyah-Beyazlılar’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Portekizli oyuncu takımdan ayrılmak için izin istedi. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın sezon basında mutlaka takımda kalmasını istediği Portekizli yıldız yöneticilerle bir görüşme yaparak Beşiktaş’ta mutlu olmadığını ifade etti.
Almeida’nın ayrılık kararı almasındaki en önemli etken ise eşinin ve çocuklarının İstanbul’a alışamamış olması. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da aynı gerekçeyle yöneticilerin kapısını çalan fakat kulüp bulamaması nedeniyle sezonu Beşiktaş’ta tamamlayan Portekizli futbolcu için Samet Aybaba’nın da satılabilir raporu verdiği öğrenildi.
Bu arada sakatlığı nedeniyle Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek olan Almeida’nın MR’nın temiz çıkması kafaları karıştırdı. Doktorlar Almeida’nın MR’ında herhangi bir soruna rastlamazken Portekizli yıldız ağrılarını öne sürerek tedavi olmak istediğini söyledi.
Fotospor