BJK SPOR: “GÖNLÜMÜZE GÖRE OLMADI”

OLUŞTURDUKLARI kadronun tam olarak istedikleri ölçüde olmadığını belirten Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, genç, koşan ve takım için mücadele eden bir takım yarattıklarını söyledi. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sezon için futbol takımında oluşturdukları kadronun tam anlamıyla istedikleri ölçüde olmadığını dile getirdi.

”Tam kendi kurduğumuz takım diyemeyiz” ifadesini kullanan Çebi, ”Kurumlar daha önce yapılan sözleşmelere bağlıdır. Tam olarak gönlümüze göre yapamadık. İsteklerimizin bir yarısını gerçekleştirebildik. Mevcut kontratlar buna müsaade etmedi. İnşallah bir sonraki sezon kendi arzumuza göre kadro realize olur” diye konuştu.

Buna rağmen bu sezon Beşiktaş’ın çok farklı bir görüntü vereceğini kaydeden İkinci Başkan Çebi, ”Gençleşmeyi hedeflemiş bir takım var. Takım ruhunu becerebilen ve de gelecekte Beşiktaş’a katkı sağlayabilecek olan bir takım yapmaya çalıştık. Bu takımın bunları gerçekleştireceğine eminim” dedi.

”Taraftarların düşüncesine uygun takım”

Çebi, taraftarların gelip takıma destek vermesini de istedi.

Siyah-Beyazlı taraftarların köklü mantalitesine uygun bir Beşiktaş’ın olduğunu anlatan Ahmet Nur Çebi, ”Taraftarlarımızın gelip güzel Beşiktaş’ı seyretmesini istiyoruz. Onların düşüncesine uygun Beşiktaş var. Daha genç, koşan ve takımı için mücadele eden kadro bulunuyor. Taraftarlar bu takımdan keyif alacaktır. Desteklemelerinde fayda var. Başarıda en büyük katkı onların olacak. Sonuçta spor motivasyondur. Bunu verebilenler de taraftarlardır” diyerek sözlerini tamamladı.