BJK SPOR: BATUHAN YENİDEN KARTAL

BEŞİKTAŞ, eski futbolcusu ile yeniden anlaştı. Siyah-beyazlı kulüp, 21 yaşındaki forvetle bugün 1+1 senelik sözleşme imzalayacak. Beşiktaş, eski futbolcusu Batuhan Karadeniz ile anlaşmaya vardı. Teknik direktör Samet Aybaba’nın da olumlu rapor verdiği oyuncu için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, 21 yaşındaki hırçın forveti yeniden kadrosuna kattı. Kulübü Eskişehirspor’da sorunlar yaşayan Batuhan için görüşmelere başlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önce oyuncuyla 1+1 yıllık el sıkıştı ardından kırmızı-siyahlı kulüple temasa geçti.

PARA + TANJU TEKLİF EDİLECEK
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’dan bugün için randevu alan Orman’ın, görüşmede genç golcü karşılığında bir miktar bonservis ücreti ve Tanju Kayhan’ı teklif edeceği öğrenildi. Es-Es yönetiminin de satmaya sıcak baktığı oyuncu son pazarlıkların yapılmasının ardından bugün imza atacak. Trabzonspor’un da gündeminde bulunan Batuhan, Eskişehir formasıyla çıktığı 58 maçta 15 kez fileleri sarstı.

30 GOLDEN AŞAĞI ATMAZ
Beşiktaş’ın eski yöneticisi Sinan Vardar’dan, Batuhan’a destek. haber1903’e konuşan tecrübeli futbol adamı, “Eğer Batuhan’ın kendisiyle ilgilenecek bir hocası olursa, 30 golden aşağı atmaz. Atacağı gollerle tribünleri de coşturur. Beşiktaş’ın en az 15 sene forvet sıkıntısı olmaz, bu kadar iddialıyım” dedi.

ESKİ HATALAR TEKRARLANMAZ
Batuhan ile ilgili de konuşan Orman, oyuncuyla Samet Aybaba’nın isteği doğrultusunda temasa geçtiklerini belirterek, “Artık eski hatalarını tekrarlayamaz. Takımın disiplinini bozamaz” dedi.
Fotomaç