BJK SPOR: BEDAVA BİLET UYARISI

BEŞİKTAŞ’TA Başkan Fikret Orman, yönetici arkadaşlarına ‘bedava bilet’ konusunda sert uyarılarda bulundu: “Eğer birinin bedava bilet verdiğini duyarsam istifasını isterim. O kadar gerekiyorsa, parasını cebinizden ödeyin” Kulübü ekonomik açıdan düştüğü zor durumdan kurtarmak isteyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “bedava bilet” konusunda yöneticilere sert çıktı. Yeni sezonla birlikte bedava bilet uygulamasına son veren, sponsorlara dahi bilet vermeme kararı alan Orman, bu konuda yöneticilerine de gözdağı verdi.
Önceki dönemde bazı gruplara verilen tavizleri kaldıran, Çarşı grubunun bulunduğu kapalı tribünün ortasını bile yeni koltuklarla donatıp kombineye açan başkan Orman’ın, yönetim kurulundaki arkadaşlarına, “Biz bu yola baş koyduk. Eğer koyduğumuz kurallardan taviz verirsek çabalarımız boşa gider. Buna herkesin uymasını istiyorum. Özellikle bilet konusunda size gelenlere karşı hiç müsamaha göstermeyin. Bu konuda çok ciddiyim. Sizden kim olursa olsun bedava bilet verdiğini duyarsam, istifasını isterim” diye konuştu.
Bu konudaki katı tutumunu gösteren başkan Orman’ın, çok gerekli olduğu durumda isteyenin cebinden ödeyerek, arkadaşlarına veya yakınlarına bilet veya kombine alabileceğini söyledi.

YILMAZ’DAN KOMBİNE FİKRİ
Bu arada satışta olan kombine sayısını artırmak isteyen yöneticiler de Fikret Orman’ın çeşitli fikirler sunuyor. Yatırımlardan sorumlu yönetici Yalçın Kaya Yılmaz, İnönü Stadı’ndan kombine alacaklara yeni sezonda basketbol takımının maçlarını oynayacağı Abdi İpekçi Salonu’nun pota arkasından 300 liralık kombinenin bedava verilmesini önerdi. Bu teklifin yönetim toplantısında gündeme geleceği belirtildi.
HTSPOR / Kartal YİĞİT