BJK SPOR: YÖNETİM QUARESMAYI İSTİYOR

SEVGİLİSİNDEN çocuğu olduğu için izin alarak bir haftalığına Portekiz’e giden Ricardo Quaresma ile anlaşma sağlanamadı. Siyah-beyazlıların, 2 milyon euro yıllık olmak üzere toplam üç sezonluk sözleşmeyi kabul etmeyen Q7 farklı açıdan bakarken, yönetim ise farklı düşünüyor.

Kendisine sunulan yeni teklifi kabul etemeyen Quaresma’nın, Mendes’e “Önemli olan para değil… Mühim olan Samet Aybaba’nın beni istememesi. Ben bu takımın futbolcusuysam neden kampa götürülmedim? Neden takımla birlikte çalışmıyorum? Neden başarısızlığın faturası bana, Simao’ya ve Ernst’e kesiliyor?” diye isyan etti.

Beşiktaş ile bir senelik daha mukavelesi olan ve devre arasında başka bir takımla bedelsiz olarak anlaşabileceğini de hesaplayan Ricardo Quaresma’nın yakın çevresine, yeni sözleşmeyi imzalasa bile kadroya giremeyeceğini söylediği öğrenildi.
Beşiktaş’ta yaşanan bu gelişmelerle ilgili bir açıklama yapan 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, “Quaresma bizim futbolcumuz. Kesinlikle onu kazanmak istiyoruz. Ama çok inatçı. Kapımız kendisine açık. Yeter ki inadından vazgeçsin. Bu konuda umutluyum. Kendisiyle bir kez daha oturup konuşuşulacak. Kendisini istemesek neden 3 senelik bir sözleşme teklif edelim?” ifadelerini kullandı.