BJK SPOR: “AYBABA’YI TANIMAM”

BEŞİKTAŞ’IN Portekizli yıldızı Quaresma, bomba açıklamalarda bulundu. Kimsenin kendisiyle görüşmediğini belirten Quaresma, “İndirim konusunu önceden konuşmamız lazımdı. Ben bugüne kadar hep yapıcı olmaya çalıştım, ancak kulüp aynı şekilde yaklaşım göstermedi. Beşiktaş’tan ayrılmak istemezdim, ancak kulübün bana yaklaşımı çok yanlıştı” dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPTIM
Kendisine gösterilen tavrı hak etmediğini belirten Portekizli oyuncu şöyle devam etti: “Beşiktaş’ta geçirdiğim 2 sene içinde elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Ben böyle davranırken bir anda ne değişti, bilmiyorum. Bu yapılanlar bence utanç verici. Antrenman için malzeme bile verilmiyor. Bu nasıl bir anlayış!”

HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN iYi TARAFTAR
Siyah-beyazlı taraftara teşekkür eden Portekizli yıldız şunları söyledi: “Bana gösterdikleri sevgi ve ilgi için çok teşekkür ediyorum.
Hayatımdaki en iyi taraftar diyebilirim. Gönül isterdi ki, futbolu da bu taraftarın tezahüratları altında bırakayım. Ancak şu anki yönetim ve teknik direktör ile bu mümkün değil.”

AYBABA’YI TANIMAM
Samet Aybaba’yı tanımadığını söyleyen Quaresma, “Onunla ilgili bir şey düşünmüyorum, çünkü tanımıyorum. Kendisi beni tanımamasına rağmen bazı kanılara nereden vardı bilemiyorum!” dedi.

KENDİNE KULÜP BUL DEDİK
Yönetici Tamer Kıran, “Quaresma’nın dönme ihtimali var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Quaresma’ya kulüp bulması için tebligatta bulunduk.
Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda mümkün olan en iyi ekonomik koşullarda elimizden çıkartmayı planlıyoruz.”

EKONOMİK OLARAK İMKANSIZ
Beşiktaşlı yönetici Kıran, Portekizli oyuncunun yeniden takıma dönüşü konusunun neredeyse imkansız olduğunu söyledi. Kıran, “Tabii ki bu teknik heyetin nihai kararıdır. Ama ekonomik anlamda pek ihtimal görmüyorum. Diğer oyuncular için kararımızı teknik heyetle birlikte vereceğiz” diye konuştu.
Fotomaç