EKTSRA: ÇİÇEKLER GİBİ SAÇLAR!..

ÇİÇEKLERİN saç üzerindeki etkileri oldukça düşündürücü. Doğa yine saçlarımız için en güzel ve en yararlı olanı bizlere sunuyor. Hem saçlarınızın bakımında, hem de istediğiniz saç sorununuzda bu çiçekleri anında kullanabilirsiniz!
Gül
İnce ve hassas saçlarlar için çok faydalı olan gül suyu, bir çok saç bakım ürünün ve şampuanın da içeriğinde yer alır. Saç derisine giden kan akışını hızlandırır böylelikle saçı besler. Duştan sonra saçlarınızı gülsuyuyla durulayarak güçlendirebilirsiniz.
Çiçeklerin saçlarınız üzerindeki gücü
Kamelya
Kamelya yağı kuru saçları onarır ve saça dinginlik kazandırır. Saçlarınızı yıkamadan önce kamelya yağını tavada biraz ısıttıktan sonra parmak uçlarınızla saç derinize masaj yaparak yedirin.
Çiçeklerin saçlarınız üzerindeki gücü
Latin çiçeği

Latin çiçeğinin hem yaprakları hem meyveleri kepeğe ve saç dökülmelerine karşı oldukça etkilidir. Eşit miktarda ısırgan kökü ve latin çiçeği meyvelerini karıştırın, 0.5 litre alkol ekleyin, 1 ay bekletin. 5 günde bir şişeyi çalkalayarak karıştırın. Haftada 2 defa bu karışımı saçlarınıza uygulayın.
Lavanta
Rahatlatıcı etkisiyle tanınan lavanta, saç sağlığı içinde son derece faydalıdır. Kaynamakta olan suyun içine bir tutam lavanta koyun. Yaklaşık 5 dakika demleyin. Demlenmesi tamamlandığında ılınması için bekleyin ve süzün. Demlediğiniz lavanta suyuyla temiz saçlarınızı durulayın ve etki etmesi için yarım saat bekleyin