BJK SPOR: AYBABA’NIN MORALİ BOZULDU

FERNANDES tavırlarıyla Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın moralini bozdu. Yüzü hiç gülmeyen, sürekli takımdan ayrı hareket eden, kimseyle konuşmayan Portekizli oyuncu Manuel Fernandes, agresif ve mutsuz tavırlarıyla takımın havasını da bozduğu söyleniyor.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın yeni sezonda takımın lideri olarak düşündüğü ismi Manuel Fernandes’in Avusturya kampı süresince umursamazlığı, teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Portekizli oyuncunun tavırlarına iyice sinirlenen Teknik Direktör Samet Aybaba da sonunda dayanamadı, “Nesi var bunun?” diyerek tepkisini dile getirdi. Kamp süresince yüzü hiç gülmeyen, sürekli takımdan ayrı hareket eden, kimseyle konuşmayan Fernandes, agresif ve mutsuz tavırları nedeniyle Aybaba’nın da keyfini kaçırırken, diğer futbolcular ise ona yakın ilgi göstererek takıma uyum sağlaması için çalışıyor. Geçtimiz sezonki antrenmanlara göre çok isteksiz olan, hatta neredeyse yanından geçen toplara bile dokunmak istemeyen Portekizli oyuncu, zaman zaman kendisine sert giren takım arkadaşlarının bile özrünü görmezlikten geliyor.
Fernandes’in bütün tavırlarına rağmen sesini çıkarmayan Samet Aybaba, bu oyuncunun tercümanını çağırarak sıkıntısının ne olduğunu öğrenmeye çalıştı. Sürekli sakatlığından bahseden Portekizli oyuncunun çekilen MR sonuçlarında da bir şey çıkmaması kafaları karıştırdı.