BJK SPOR: KALECİYE AYBABA ENGELİ

BEŞİKTAŞ, İskoç Milli Takımı’nın kalecisi McGregor ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirse de teknik direktör Samet Aybaba’nın veto etmesi üzerine geri adım attı. Beşiktaş’ın kaleci arayışlarında dün kritik gelişmeler yaşandı. siyah-beyazlı yönetim Glasgow Rangers’ın küme düşmesi üzerine İskoç ekibi ile yollarını ayıran 30 yaşındaki Allan McGregor’da karar kıldı ve resmi görüşmelerin başladığını borsaya bildirdi. Herkes bu işin biteceğini düşünürken teknik direktör Samet Aybaba, tecrübeli eldivenin beklemeye alınmasını, Ospina’da ısrar edilmesini istedi.

2 SENE SONRA SATARIZ
Tam 11 yıldır kadrosunda yer aldığı Rangers ile 205 maça çıkan 1.83’lük McGregor’un yaşlı olduğunu söyleyen Aybaba, Kolombiya Milli Takımı ve Nice’ın file bekçisi Ospina için yeniden girişimlere başlanmasını talep etti. Aybaba’nın yönetime, “Ospina 23 yaşında. Birkaç yıl sonra onu büyük bir kârla satarız” dediği belirtildi. Nice’ın Ospina için 3 milyon euro istediği, Beşiktaş’ın 1.5 teklif ettiği belirtildi.

İLK TERCİH KESİNLİKLE OSPİNA
Glasgow Rangers’ın altyapısından yetişen McGregor, 9 sezondur bu kulübün kalesini koruyor. Rangers’ın sembol isimleri arasında yer alan 30 yaşındaki file bekçisi, kalecilikteki yeteneğinin yanı sıra savunmadaki arkadaşlarını yönlendirmesiyle de biliniyor. Geçen sezon Arsenal’in transfer etmek istediği ancak ücrette anlaşamadığı Allan McGregor, eğer Ospina alınamazsa önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek.