BJK SPOR: “DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ”

YILDIZ futbolcu Manuel Fernandes, basın toplantısında yeni sezonda iyi işler yapacaklarını söyledi. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Bad Kleinkirchheim bölgesinde gerçekleştiren siyah-beyazlılarda, Manuel Fernandes bugün basın mensuplarının karşısına çıktı. Beşiktaş’ın konakladığı Pulverer Otelde gerçekleşen basın toplantısında Fernandes, sakatlığı ile ilgili bilgi vererek, “Sağ kasığımda bir süredir ağrım vardı. Bu sabah takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladım. Hafta sonuna doğru tamamen hazır duruma geleceğim” dedi.
Manuel Fernandes, 2012-2013 sezonunda sahada yükünün daha ağır olacağının ifade edilmesi üzerine şöyle konuştu: “Ben yeni sezonda yükümün daha ağır olacağına katılmıyorum. Geçen sene de yüküm ve sorumluluğum ağır olduğu dönemler oldu. Bu sezon daha genç bir kadro ile yola çıktık. Ancak bence yük her zaman aynıdır. Hep birlikte takım olmaya çalışıyoruz. Bunu başarırsak başarılı olacağımıza inanıyorum.”
Manuel Fernandes, Portekiz Milli Takımı ile 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alamadığının belirtilmesi üzerine, “Milli takımda yer almamam tabi ki hocanın kararıdır. Bu konuda yorum yapamam. Ancak Portekiz Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda penaltılarla elendi. Bundan sonraki Dünya Kupası’nda iyi işler yapacaklarını gösterdiler” ifadelerini kullandı.
Başarılı futbolcu, gazetecilerin sorusu üzerine hem geçen sezonu değerlendirdi hem de yeni sezon ile ilgili düşüncelerini paylaştı:
“Bahane bulmaya kalkarsak bir çok bahane bulabiliriz. Ancak ortada bir başarısızlık varsa bu durumda herkesin payı vardır. Geçen sezon sabit bir performans yapamadık. Ancak yeni sezonda daha iyi işler yapabileceğimizi buradan söyleyebilirim. Kesinlikle geçen sezon ki gibi olmayacak.”