BJK SPOR: BİR ZAMANLAR KARTALDI

BEŞİKTAŞ ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile anlaştı. Beşiktaş ile iplerini koparan Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile anlaştı. Egemen Korkmaz’ın bu akşam Topukyaylası’ndaki Fenerbahçe Tesisleri’ne gitmesi bekleniyor. Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetiminin ‘FEDA’ sloganıyla başlattığı, oyuncuların alacaklarında indirime gitme teklifini kabul etmeyen Egemen Korkmaz ile yollar kısa süre önce ayrılmıştı.

1 MİLYON 900 BİN EURO ÖDEDİ, BONSERVİSİNİ CEBİNE ATTI
Egemen Korkmaz, Beşiktaş Kulübü’ndeki 1 milyon 400 bin Euro’luk alacağından vazgeçti. Siyah – beyazlı kulübe 500 bin Euro ödeyen milli oyuncu, bonservisini alıp sözleşmesini feshetmişti.

ÖNCE ANLAŞMAYA ÇALIŞTILAR AMA OLMADI
Beşiktaş yönetimi daha önce Egemen Korkmaz’dan yıllık ücrette indirim yapmasını istemiş ama milli futbolcu, bu teklifi kabule yanaşmamıştı. Siyah beyazlı kulüp bunun ardından Egemen Korkmaz’ın eski sözleşme şartlarına göre takımda kalacağını açıklamıştı. Ancak deneyimli oyuncu, yönetimle bir görüşme daha istedi ve yapılan zirveden bu kez ayrılık kararı çıktı.

AYRILIK KARARI BORSAYA DA BİLDİRİLDİ
Beşiktaş tarafından Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen yazıda “Futbolcumuz Egemen Korkmaz ile aramızdaki mevcut sözleşme, karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir” dendi.