BJK SPOR: AYBABA’DAN Q7 AÇIKLAMASI

BEŞİKTAŞ teknik direktörü Samet Aybaba, Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma’nın kamp kadrosunda yer almayabileceğini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayan takımının ilk antrenmanı öncesi açıklama yapan Aybaba, Quaresma’nın kampa götürülüp götürülmeyeceği konusunda, ”Şu anda izinli. Ayın 16’sına kadar izinli. 17’sindeki kampla ilgili, takımın bazı sıkıntıları var. Uygulamak istediğimiz sistem var. Her oyuncumuz tabii ki yer alabilir. Kendisi geldiğinde görüşeceğiz” dedi.

Aybaba, bu sezonun kadrosunda Quaresma’nın olup olmayacağı yönündeki soruyu ise ”Quaresma’nın takımla ilgili yaşadığı sorunlarla aramızda olması zor gözüküyor” diye yanıtladı.

Yeni sezon hazırlıklarına başlarken, kadroda yabancı oyuncu olarak şu anda sadece Hilbert’in olduğunu vurgulayan Aybaba, ”3 oyuncumuz milli takımlardaydı, onlar izinli. Fernandes’in bir rahatsızlık durumu var. Onu bize bildirdi. Biz de onunla ilgili kendisiyle görüşüyoruz. Takımdaki tek yabancı oyuncu Hilbert’i koruma altına aldık” şeklinde espri yaptı.