BJK SPOR: Q7 YÖNETİCİLERİ SUÇLADI

BEŞİKTAŞ’TA kadroda düşünülmeyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, yöneticileri ‘Taraftar ile aramdaki bağı koparmak istiyorsunuz’ diye suçladı. Dört kulubün kadrosuna katmak icin teklifte bulunduğu Quaresma ile görüşmek isteyen yoneticilere Portekizli yıldızdan sert yanıt geldi.

Yapılan açıklamaları yakından takip eden deneyimli futbolcu, yöneticilere ‘Benimle görüşmeden hakkımda bir çok açıklamalar yapıldığını duyuyorum. Beşiktaş taraftarı ile aramdaki bağı koparmak istiyorsunuz. Ben buradan ayrılsam bile kalbimin bir köşesinde Beşiktaş ve taraftarı olacak. Ama aldığım ücret nedeniyle yapılan açıklamalar beni şoke etti. İstenmiyorsam bunu ilk önce bana söylemeliydiniz. Alacaklarımı alamadığım dönemde bir gün sorun çıkarmadım. Karşılığı bu olmamalıydı’ diyerek kırgınlığını belirtti. Perşembe gününe kadar Portekizli yıldızın Beşiktaş’tan ayrılması bekleniyor.

Sivok’un son kararı devam

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Tomas Sivok, yöneticilere haber göndererek yeniden siyah-beyazlı formayı giymek istediğini söyledi. Başarılı savunma oyuncusuna, yöneticiler de olumlu cevap verdi. Beşiktaş’ın Sivok’a 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık anlaşma için yıllık alacağı ve maç başına ücretleri ile birlikte 1.4 milyon euro teklif edeceği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş bugün topbaşı yapacak.