OTOMOBİL: LÜKS OTOMOBİLLERDEN KİRALIK

YAZ aylarında artan müşteri taleplerini karşılamak için filosundaki lüks otomobil sayısını yükselttiklerini belirten Ekici, 31 ofisimizle türlü araç talebini karşılayabiliyoruz’ dedi. otokoç Otomotiv çatısı altındaki araç kiralama şirketi Avis’in kuruluşu 1974 yılına dayanıyor. Tatil amaçlı seyehatlerin hızlandığı yaz ayalarında, tüketici talepleri arasında lüks otomobillerin payının yükseldiğini belirten Avis Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, bu amaçla filolarına Grand Cherokee Jeep, Mercedes GLK ve Volvo XC60’ın yanı sıra BMW 1.16 AT, BMW 3.20 AT ve BMW 5.20 AT gibi yeni modelleri eklediklerini vurguladı. Ayrıca konfor lüks segmentindeyse Mini Cooper Cabriolet/ Countryman ve orta sınıf sedan segmentinden de Peugeot 508’i filolarına kattıklarını belirttti.
Yeni modellerle pazardaki paylarını sürekli yükselttiklerini söyleyen Ekici; ‘Şu anda 4.000 adetlik günlük, 13.000 adetlik operasyonel araç kiralama filosu, yurt çapında 61 ofisimiz bulunuyor. ‘Fly&Drive’ ve ‘Stay&Dirve’ gibi konseptlerle günlük araç kiralamada hayatı kolaylaştırırken, operasyonel kiralamada firmalara hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlıyoruz’ dedi.

OFİS SAYISI ARTACAK
Geniş ofis ağı sayesinde havayolu trafiğinin yüzde 99’una hizmet verebildiklerini belirten Ekici; ‘ 47 havalimanının 32’sinde yer alarak havalimanlarında en yaygın ağa sahibiz ve yeni ofisler açıyoruz’ diye konuştu.