BJK SPOR: DEV ATAK

BEŞİKTAŞ transferde düğmeye bastı, Kaiserslautern’in gurbetçi oyuncusu Olcay Şahan’ın işini bitirdi. Eskişehirsporlu Alper Potuk ve Veysel Sarı için de pazarlıkları başlatan yönetim Manisasporlu Ömer Aysan ile de anlaştı. Her fırsatta Beşiktaş’ın küçülmeyeceğini dile getiren Beşiktaş Yönetimi, yavaş yavaş transferde kendini göstermeye başladı.
Siyah-beyazlılar, bir süredir Galatasaray’ın da peşinde olduğu Kaiserslautern’in gurbetçi oyuncusu Olcay Şahan’ın transferini büyük ölçüde bitirdi. Alman kulübü ile görüşmeleri borsaya bildiren yönetim 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşmaya vardı.
Bugüne kadar hep bonservisi elinde olan oyuncularla gündeme gelen siyah – beyazlı kulüp, Eskişehirsporlu Alper Potuk ve Veysel Sarı için de düğmeye basarak büyük oynamaya başladı. Dün presipte Ekrem Dağ ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Beşiktaş Yönetimi bu oyuncunun yerine de Manisasporlu Ömer Aysan ile el sıkıştı.
Ömer Aysan ile bugün sözleşme imzalaması beklenen Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın isteği doğrultusunda Eskişehirsporlu Alper Potuk ile Veysel Sarı’nın menajerleriyle de bir ön görüşme yaptı. Bu oyunculara çok öncesinden talip olduğu için Eskişehirspor’a, Beşiktaş’ın alt yapısındaki Erkut Şentürk konusunda zorluk çıkarmayan yönetim, Holosko’yu da bedelsiz olarak kırmızı – siyahlı ekibe vermeye hazırlanıyor. Takas artı para yoluyla Alper ve Veysel’e siyah – beyazlı formayı giydirmenin hesaplarını yapan yönetim, şartların oluşmaması halinde ise orta sahada oynayan Alper’den vazgeçerek sadece sağ bek, stoper ve ön libero oynayan Veysel’i transfer edecek.
21 yaşındaki Alper ve 23 yaşındaki Veysel transferlerini gerçekleştirmek için Eskişehirspor yönetimiyle bonservisleri konusunda görüşecek olan Beşiktaş Yönetimi’nin, Manisaspor ile sözleşme uzatmayan sağ bek ve sağ açık oynayabilen Ömer Aysan Barış ile her konuda anlaştığı ortaya çıktı.
Fotospor