BEŞİKTAŞ: YAZ OKULU ZAMANI

BEŞİKTAŞ Belediyesi’nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla düzenlediği Yaz Okulu başlıyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Yüzme, Drama, Bale, İngilizce, Gitar ve Satranç branşlarında faaliyet gösterecek yaz okullarına başvurular için ön kayıtlar 08 Haziran – 22 Haziran 2012 tarihleri arasında alınacak.
Ön kayıtlar, Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Bir kişinin 2 branşa kadar ön kayıt yaptırabileceği Yaz Okullarından 7-16 yaş grubundaki tüm çocuklar yararlanabilecek.

Kurslar Haziran’ın son haftası başlayacak, Eylül’ün ikinci haftasına kadar sürecek.

Ön kayıt ve değerlendirme kriterleri:

1- BAŞVURU T.C. KİMLİK NUMARALI KİMLİK FOTOKOPİSİ İLE YAPILMAKTADIR. SADECE KURSA KATILACAK KURSİYERİN KİMLİK NO’SU İLE İŞLEM YAPILABİLİR.

2- BEŞİKTAŞ İLÇE SINIRLARINDA İKAMET EDEN KURSİYERLERİN BAŞVURULARI ÖNCELİKLİDİR.

3- 7-16 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR İÇİN BAŞVURU KABUL EDİLECEKTİR. KURSİYER KAYIT FORMU VE VELİ FORMUNUN İLETİŞİMİ SAĞLAMAK İÇİN EKSİKSİZ DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR. KAYITTAKİ TELEFON NUMARALARI VELİNİN OLMALI VE İLETİŞİM KURULABİLMESİ İÇİN SABİT TELEFON VE CEP TELEFON NUMARALARI MUTLAKA KAYDEDİLMELİDİR.

4- HER KURSİYER PROGRAMDA BELİRTİLEN KOŞULLARA GÖRE 2 BRANŞA KADAR KAYIT YAPTIRABİLİR.

5- SERVİS İMKANI SADECE YÜZME KURSU İÇİN VARDIR. DİĞER BRANŞLAR İLÇE SINIRLARI İÇİNDEKİ BELEDİYENİN KÜLTÜR MERKEZLERİNDE VE OKULLARDA YAPILMAKTADIR.

6- YÜZME BRANŞI DERS SAATLERİ ÖĞLEDEN SONRADIR. BELEDİYE ÖNÜNDEN KALKACAK SERVİSLERLE TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ’NİN YÜZME HAVUZUNDA YAPILACAKTIR.

7- GİTAR KURSU İÇİN 1996-2000 YILLARI ARASI DOĞUMLU OLMA KOŞULU VARDIR.

8- İNGİLİZCE KURSUNA BAŞVURU İÇİN EN AZ 4. SINIF ÖĞRENCİSİ OLMA KOŞULU VARDIR.

9- TÜM BRANŞLAR İÇİN YAŞ GRUPLARINA AYRILARAK (ÖRNEK: 7-9 YAŞ, 10-12 YAŞ, 13-16 YAŞ) SABAH 09:00-12:00, ÖĞLEDEN SONRA 13:00-16:00 VE 09:00-16:00 SAATLERİ DERS SAATİ OLARAK PROGRAMLANMIŞTIR.