BJK SPOR: YÖNETİMDE ÇATLAK

FUTBOL Komitesi Sorumlusu Deniz Atalay, şok bir kararla olağanüstü genel kurula katılmadı. Atalay’ın, Fikret Orman’a, “Transfer çalışmalarını Altınsay yönlendirecekse bizim burada işimiz ne?” diyerek toplantıya gelmediği iddia edildi.
Beşiktaş’ta dün Olağanüstü Genel Kurul, Akatlar’daki Beşiktaş Milangaz Arena’da gerçekleştirildi. Ancak toplantıya öyle bir isim katılım göstermedi ki, bu yönetim içerisindeki büyük bir krizi gözler önüne serdi. Siyah beyazlı kulübün futbol komitesinden sorumlu yöneticisi Deniz Atalay, dışarıdan fahri olarak çalışan İbrahim Altınsay ile tartıştığı için genel kurula katılım göstermemişti.

Yönetici Deniz Atalay sonunda isyan etti
Takıma yapılacak futbolcu ve teknik direktör transferlerinin yönetimde oluşacak fikir birliği içerisinde yürütülmediğini belirten Deniz Atalay’ın, başkan Fikret Orman’a bu konuda dert yandığı iddiası ortaya atıldı.
Atalay’ın, başkan Orman’a bağlı olarak çalı-şan İbrahim Altınsay’la alakalı olarak “Eğer bu arkadaşımız camiamıza hizmet etmek istiyorsa yönetimde olmalıydı. İbrahim Altınsay teknik adam bulup, oyuncu transferi yaptıracaksa bizim burada işimiz olamaz” dediği ve bu nedenle toplantıda boy göstermediği öne sürüldü.
(Fotospor)