BJK SPOR: “KADRODA TUTARIZ”

GELECEK sezon genç ve maliyeti düşük oyunculardan bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ın Premier Lig takımlarında forma giymekte zorlanan oyuncuları kiralama yoluna gitmek için düğmeye bastı. Kartal’ın geçen sezon Bebe’yi kiraladığı M.United’a İtalyan forveti Frededico Macheda’yı kiralamak için teklifte bulunduğu, olumlu cevap aldığı, fakat aynı takımdan Fabio ve Rafael ikizleri için Alex Ferguson’dan veto geldiği bildirildi.
Lucas Piazon için Chelsea’ye yapılan teklifin de İngiliz ekibinin yönetimi tarafından incelendiği, Arsen Wenger’in ön liberosu Frimpong’un kiralanmasına olumlu yaklaştığı fakat Japon sol açığı Myiachi’yi kesinlikle vermeyi düşünmediği öğrenildi.
Beşiktaş’ın gelecek sezon bonservis ödemeden yabancı oyuncuların işini bitirmek istediği, yönetici İbrahim Altınsay’ın Başkan Fikret Orman’ı, Les Ferdinand örneğini vererek ikna ettiği bildirildi. Altınsay’ın Orman’a, ‘Satın alamazsak da Ferdinand gibi yetenekli ve gelecek vaad eden oyuncuları kadromuzda tutarak hem taraftarı memnun ederiz hem de bu oyuncular gelecekte yıldız olduklarında biz de onlarla gurur duyarız’ dediği bildirildi.
(Fotospor)