AKTÜEL: ÖLÜM KİLİDİ!..

DÜN sabah gelen Bengü’nün trafik kazası geçirdiği haberi üzüntü yarattı. Ancak kazadan sonra otomobildeki görüntüler önemli bir ayrıntıyı ortaya koyuyordu. Bir kişinin ölümü ve diğerlerinin yaralanmasına yolaçan kazadan sonra otomobildeki emniyet kemerlerinin ‘ölüm kilidi’ olarak adlandırılan şekilde bağlandığı görülüyordu.
Otomobildekilerin araç uyarı sinyali vermesin diye emniyet kemerini alttan bağlamalarına ölüm kilidi adı veriliyor.
Karayollarında seyahat edenlerin maalesef başvurdukları bu yöntem ölümlere yolaçıyor.
Bengü’nün ölümden döndüğü kazadan sonraki görüntüler bu yüzden herkes için düşündürücü bir örnek oluşturuyor.
Yaklaşık 1,5 saat süren operasyonun ardından Bengü’nün sağlık durumu ile ilgili ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Şükrü Yazar açıklama yaptı. Yazar, “Hastamız bize geldiğinde burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde ise kaza nedeniyle oluşmuş kesiler vardı. Genel anestezi altında gerçekleştirdiğimiz operasyonda öncelikle burundaki kırığa müdahale ettik. Ardından ise yüzünde ve vücudundaki yaraları temizleyip, kesileri onardık. Ameliyatımız son derece başarılı geçti. Bengü Hanımın tedavisi birkaç gün hastanemizde devam edecek” dedi.

Korumasının öldüğü söylenmedi
Ameliyat sonrası sanatçı arkadaşları Bengü’yü ziyaret etti. Murat Boz’dan sonra hastaneye giden Demet Akalın, Bengü’ye koruması Ümit’in öldüğünün söylenmediğini açıkladı. Bengü’nün bir dönem küs olduğu ve geçen aylarda barıştığı Akalın, “Bengü’yü iyi gördüm ameliyat çıkışında, azıcık güldürdüm onu… Allah korumuş. Korumasını bilmiyor. Odasına girenler tembihli… Allah rahmet eylesin” şeklinde tweet attı.
(Milliyet)