BJK SPOR: PAHALIYA PATLADI

İSMAİL Köybaşı’nın sakatlığı, Beşiktaş’ın Fransız kulübüyle yaptığı 4 milyon euro’luk anlaşmanın çöpe gitmesine neden oldu. Bulgaristan maçında ön çapraz bağları kopan genç oyuncunun Avrupa hayâli suya düştü! Lille yönetimi 4-6 ay sahalardan uzak kalacak olan Köybaşı için verdikleri teklifi geri çekti.
Beşiktaş’ın genç oyuncusu İsmail Köybaşı, Avrupa macerasına ramak kala talihsiz sakatlıkla sarsılıp bu serüveni ertelemek zorunda kaldı. Lille, uzun süredir takipte olduğu sol bek için siyah-beyazlı yönetimin kapısını çalarken taraflar arasında 4 milyon Euro’ya anlaşma sağlandı.
Ekonomik olarak zor günler yaşayan camiaya ilaç gibi gelecek olan 4 milyon Euro, yönetim tarafından hemen borçların kapatılması için ayrılmıştı ki A Milli Takım formasıyla Köybaşı’nın sakatlanması tüm planları alt üst etti. Bulgaristan ile oynanan ve 2-0 kazandığımız karşılaşmanın 44. dakikasında pozisyon esnasında rakibi önlemek için kendini feda eden Köybaşı sakatlanınca yürekler de ağıza gelmişti.
Maçın ardından çapraz bağlarının koptuğu açıklanan 23 yaşındaki genç oyuncu hemen ameliyat masasına yatırılırken 4 ile 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı
(VATAN)