SPOR: O İSİMLERE HAPİS İSTEMİ

SAVCI Aziz Yıldırım dahil tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamını istedi Savcı, Futbolda Şike Davası kapsamında esas hakkındaki mütalaasını okumaya devam ediyor. Şu ana kadar haklarında hapis cezası talep edilen isimler şunlar: Savcı, Futbolda Şike Davası kapsamında esas hakkındaki mütalaasını okumaya devam ediyor. Şu ana kadar haklarında hapis cezası talep edilen isimler şunlar:

– Aziz Yıldırım
– Ali Yıldırım
– Şekip Mosturoğlu

– İlhan Ekşioğlu
– Bülent Uygun
– Cemil Turan
– İbrahim Akın
– Mecnun Otyakmaz
-Korcan Çelikay
-Mehmet Yıldız

ADALI VE HAVUTÇU’YA 4.5 YIL CEZA
Beşiktaş As Başkanı Serdar Adalı’nın Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş-İBB arasında oynanan maçta şike yaptığı gerekçesiyle 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
Savcı Ermertcan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu hakkında ise Beşiktaş-İBB maçında şike yaptığı gerekçesiyle 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İBRAHİM AKIN’A 4,5 YIL HAPİS
İBB’li futbolcu İbrahim Akın hakkında ise FB-İBB, BJK-İBB maçlarında şike yaptığı, Trabzonspor-İBB maçında ise teşvik primi aldığı gerekçeleriyle toplam 4,5 yıla kadar hapsi isteNdi. Bursasporlu futbolcu Gökçek Vederson’a Trabzonspor maçında teşvik primi almak suçundan 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

UYGUN’A 7.5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
Bülent Uygun’un örgüte üye olmak, 2 maçta şike ve 1 maçta teşvik yaptığı gerekçesiyle 2.5 yıldan 7.5 yıla kadar hapsi istendi

ODYAKMAZ’A 7.5 YIL HAPİS İSTEMİ
Savcı mütalaasında Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın örgüte üye olmak ve Sivasspor- Fenerbahçe maçında şike yapmak suçlarından 2.5 yıldan 7.5 yıla kadar hapsi istendi.