SPOR: İLLE DE DOKA!..

GALATASARAY’IN hocası, İBB’li yıldızın alınmasını istedi GALATASARAY’DA dün akşam Bodrum’a giden Teknik Direktör Fatih Terim, transfer konusunda listesinde bulunan yaklaşık 40 isimden öncelikle İstanbul BŞ Belediyespor’un Brezilya asıllı yıldızı Doka’nın alınmasını istedi. Tam adı Francisco Lima da Silva olan Bulgar vatandaşını devre arasında da isteyen ancak transferi bitiremeyen Terim, İkinci Başkan Ali Dürüst’ten önceliğin bu isme verilmesini istedi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin Belediyespor’la transfer için gizli görüşmeler yürüttüğü ve turuncu-lacivertli ekibi büyük oranda ikna ettiği ifade edildi.
Belediye 6 milyon euro talep etti Belediyespor’un Doka’nın da istemesi nedeniyle transfere mecbur kaldığı öğrenilirken, Galatasaray’dan 6 milyon euro ve bir oyuncu istediği bildirildi. Transferin önümüzdeki hafta büyük olasılıkla resmiyet kazanması bekleniyor. Bu arada G.Saray’ın Fransız ekibi St.Etienne’de forma giyen Bakary Sako’ya transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Le 10 Sports’ta yer alan habere göre 24 yaşındaki Mali asıllı Fransız sol kanat oyuncusu için Sarı-Kırmızılılar’ın Alman ekibi Schalke’den erken davrandığını ve transferde bir adım önde olduğu ifade edildi.
Felipe Melo için kapılar kapanıyor G.Saray’da bir diğer transer gündem ise Felipe Melo. Başkan Ünal Aysal’ın “Yıllık ücretinde indirim yaparsa kadromuzda tutmak isteriz” dediği Brezilyalı yıldızla temas kuran 2. Başkan Ali Dürüst’ün olumsuz cevap aldığı öğrenildi. Bonuslarla birlikte yıllık aldığı 4.2 milyon euro’luk ücretinde indirime yanaşmayan Melo’da unutların tükenmek üzere olduğu bildirildi. Bu arada Galatasaray, deneyimli oyuncusu Servet Çetin’le yollarını resmen ayırdı. Öte yandan Fatih Terim, Aydın’da cezaevinde yatan Mehmet Ağar’ı ziyaret etti. Çıkışta taraftarın büyük ilgisiyle karşılaşan Terim ezilme tehlikesi yaşadı.
(Star)