SPOR: RAKİP PORTEKİZ

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında yurt dışında kamp yapan A Milli Takımımız yarın dördüncü hazırlık maçında Portekiz ile karşılaşacak. Portekiz’in Lizbon şehrindeki Estádio da Luz Stadı’nda oynanacak ve TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Stephan Studer yönetecek. Studer’in yardımcılıklarını Manuel Navarro ve Sandro Pozzi yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Joao Ferreira. İnternet sitemizden canlı anlatılacak karşılaşma TRT Spor ve Lig TV’den naklen yayınlanacak.

A Milliler Luz Stadı’nda çalıştı
A Milli Takımı’nın, Portekiz ile yarın karşılaşacağı Luz Stadı’nda yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleşen ve ilk yarım saati basına açık antrenmanda futbolcuların, neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kısa pas çalışan milliler, daha sonra elle top kapmaca oynadı. Antrenman daha sonra dar alanda çift kale maçla devam etti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Kaleciler: Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe A.Ş.), Cenk Gönen (Beşiktaş A.Ş.).
Defans Oyuncuları: Bekir İrtegün (Fenerbahçe A.Ş.), Egemen Korkmaz (Beşiktaş A.Ş.), Semih Kaya (Galatasaray A.Ş.), Serdar Kurtuluş (Gaziantepspor), Hasan Ali Kaldırım (Kayserispor), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen).
Orta Saha Oyuncuları: Emre Belözoğlu, Caner Erkin (Fenerbahçe A.Ş.), Selçuk İnan, Engin Baytar (Galatasaray A.Ş.), Nuri Şahin, Hamit Altıntop (Real Madrid), Arda Turan (Club Atletico de Madrid), Gökhan Töre (Hamburger SV), Mehmet Topal (Valencia), Sercan Sararer (Greuther Fürth).
Hücum Oyuncuları: Mustafa Pektemek (Beşiktaş A.Ş.), Burak Yılmaz (Trabzonspor A.Ş.), Tunay Torun (Hertha Berlin), Umut Bulut (Toulouse).