SPOR: KARAR GÜNÜ

”FUTBOLDA şike” iddialarına ilişkin görülen davanın 19. duruşması bugün Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda görülüyor. Tahliye taleplerinin alınacağı duruşmanın ardından mahkemenin vereceği karar merakla bekleniyor…
Tutuklu bulunan sanıklar için tahliye talepleri alındıktan sonra savcılık makamı da mütalaasını verecek ve bunun ardından mahkeme heyeti, kararını açıklayacak. Sağlık sorunları nedeniyle salı günü hasteneye sevk edilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün de mahkeme salonundaki yerini alamadı.

Fenerbahçe şike davasına müdahil oldu
‘Şike’ davasında Fenerbahçe’nin müdahillik talebi kabul edildi. FB avukatlarının müdahillik talebinin ardından duruşmaya kısa bir ara veren mahkeme, verilen aradan sonra kararlarını açıkladı. Mahkeme başkanı, Fenerbahçe’nin kulüp olarak müdahillik talebinin kabul edildiğini belirtti.
Bazı avukatların dosyadaki ses kayıtlarının tamamının kendilerine verilmesi talebi üzerine, Mahkeme Başkanı taraflara görüşlerini sordu. Sanıkların bir kısmı ses kayıtlarının verilmesini istemedi. Bunun üzerine ses kayıtlarını isteyen avukatlar, özel görüşmelerin temizlenerek iddialarla ilgili tapelerin verilmesini talep etti. Mahkeme Başkanı özel görüşmeler bulunduğu gerekçesiyle bu talebi reddetti.
(Fotomaç)