SPOR: MESSİ ALEX’LE KAPIŞACAK

BARCELONA’NIN Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, 21 Haziran’da Kolombiya’nın başkenti Bogota’da düzenlenecek bir gösteri maçında, Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza ile karşılaşacak. Kolombiya’nın başkenti Bogota, 21 Haziran günü dünya yıldızlarını ağırlayacak. Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin organize edeceği gösteri maçında, EURO 2012′den ötürü Avrupalı yıldızların yerine Güney Amerikalı futbolcular boy gösterecek. Davet edilen isimler arasında, Fenerbahçeli Alex de Souza da yer alıyor.
Çocuklar yararına oynanacağı açıklanan gösteri maçında, Messi’nin takımı ile “Dünya Karması” denen Brezilyalı oyuncuların ağırlıkta olduğu kadro karşılaşacak.
Davete olumlu yanıt veren isimler arasında, Javier Mascherano(Barcelona), Daniel Alves (Barcelona) ve Alexis Sanchez’in (Barcelona),Messi’nin takımında yer alacağı, Julio Cesar (Inter Milan), Robinho (Milan), Juan (Roma), Radamel Falcao (Atletico Madrid) ve Alex (Fenerbahçe) gibi futbolcuların da diğer ekipte boy göstereceği açıklandı.
Teknik Direktör olarak ise Brezilyalı Dunga’nın bir takımda yer alacağı, diğer takımın başında ise Diego Simeone (Atletico Madrid) ve Marcelo Bielsa’nın (Athletic Bilbao) düşünüldüğü öğrenildi.
(Fotospor)