BJK SPOR: ORMAN PİŞMAN

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, birlikte yola çıktığı yöneticilerin bazılarının verilen sözleri tutmaması karşısında zor durumda kaldı. Gereken mali desteği göremeyen Orman’ın bundan dolayı yönetim tercihi konusunda bir takım pişmanlıklar yaşadığı öğrenildi.
Göreve geldikleri günden beri acil ödenmesi gereken borçları masaya yatıran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, bazı yöneticilerden gereken desteği alamadığı ortaya çıktı. Seçim öncesinde durumu arkadaşlarına aktaran ve bir takım sözler alan Orman’un bu konuda bazı pişmanlıklar yaşadığı ifade edildi.
Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, haftalık olağan toplantılarda sürekli olarak kulübün ödenmesi gereken acil borçlarını gündeme getirdiği ve yöneticilerden hem kendi ceplerinden, hem de camianın ileri gelenlerinden maddi destek sağlanması için çalışma yapmalarını istediği vurgulandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaz ortasına kadar yönetim ve camiadan beklediği maddi desteği bulamaması durumunda ise transferden, personel giderlerine kadar kulüp içerisinde radikal mali kararlar alması bekleniyor. Bu kararların içerisinde takımdaki önemli futbolcuların satışının da yer aldığı bildirildi. Öte yandan Orman, beklenmedik bu mali krizin etkisini en az seviyeye düşürmek için, yeni sezon sponsorluk anlaşmalarına Süper Final karşılaşmalarından sonra hemen başlatacak.

Avukatlar geldi
Futbolcu ödemelerini, yaşanan maddi problemlere rağmen geç de olsa ödemeyi sürdüren Beşiktaş Yönetimi, dün bazı yabancı oyuncuların avukatlarıyla bir araya geldi. Siyah-beyazlı kulübün Akaretler’deki binasına gelen avukatlarla, yöneticiler arasında hukuki ve mali problemlerin konuşulduğu ortaya çıktı. Ödeme planlarında önemli aksaklıklar olmayacağının garantisini veren Beşiktaş Yönetimi ayrıca geçtiğimiz günlerde yabancılara bir ödeme daha yaptı.
Fotospor