BJK SPOR: “TARAFTARLARIMIZI MUTLU ETTİK”

BEŞİKTAŞLI futbolcular Roberto Hilbert, Cenk Gönen ve Veli Kavlak, Fenerbahçe maçın ardından şunları söyledi: Roberto Hilbert: İlk maçta yaptığımız hataları bugün tekrarlamadık. Çok iyi kapandık ve iyi defans yaptık. İlk karşılaşmada bu şekilde oynayamamıştık. Bugün olumlu taraftarlarımızdan birisi çok pozisyon bulmamız; pozisyona girmek olumlu bir durum ama bunu gole çevirememekse negatif bir durum. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek rahat bir galibiyet alacaktık.

Cenk Gönen:
Bu galibiyetle taraftarlarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Her maça kendime 10 üzerinden 7 puan verecek şekilde performans sergilemeye çalışıyorum, bugün de kendime 8 veriyorum. Galibiyette payım olduysa ne mutlu bana. Bu galibiyeti Başkanımız Fikret Orman ve yöneticilerimize armağan ediyorum.

Veli Kavlak:
Kazandığımız için çok mutluyuz. İlk yarı çok iyi geçmedi ama golü bulduk, kendimize güvenimiz geldi. Takım olarak çok iyi mücadele ettik, oynadığım mevkide en iyisini yapmaya çalıştım. Gol yemeden maçı bitirdik, bu da bizi çok sevindirdi.