BEŞİKTAŞ KENT: BEŞİKTAŞ’TAN TAKSİM’E YÜRÜDÜLER

SABAH saatlerinde Beşiktaş’ta toplanan emekçiler 1 Mayıs için Taksim’e yürüdü… Kutlamalar Beşiktaş Meydanı’nda da sürdü… Taksim Meydanı’ndaki 1 Mayıs etkinliklerine katılan işçiler, kutlamaların güvenlik ve huzur içinde geçmesini dilediklerini söyledi. Aralarında emekli olmuş işçilerin de bulunduğu katılımcılar, 1 Mayıs’ın işçiler ve çalışan kesim için bundan sonra iyi sonuçlar doğurmasını diledi.
1 Mayıs kutlamaları için gelen çok sayıda işçi, Taksim Meydanı’nında yerini aldı. Yürüyüşe katılan işçiler, etkinliklerin huzur içinde tamamlanması dileğinde bulundu. 4-C kapsamında çalışıp emekli olan Tekel işçileri de etkinliklere katıldı. İşçi emeklileri özelleştirme ve statü değişikliği ile mağdur edildiklerini ve sürecin sürdüğünü dile getirdi.
Başka bir emekli çalışan ise Kasımpaşa’dan yürüyerek korteje katıldığını belirterek, etkinliklerin huzur ortamına katkı yapması çağrısında bulundu. Başka bir işçi ise huzur, istikrar ve çalışanlar için daha fazla güven ortamı sağlanması için “Yaşasın 2 mayıslar, 3 mayıslar 10 mayıslar.” dedi.