BJK SPOR: AYNEN İADE

SÜPER Final öncesinde Fiyapı İnönü Stadı’nda oynayacak Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmaları için taraftarlara 3’lü avantajlı paket sunan Beşiktaş’ta saha kapama cezası nedeniyle biletler taraftarlara iade ediliyor.
Süper Final için 3’lü paket satın alan taraftarlara 2 maçlık bilet iade işlemleri Pazartesi başlıyor. Süper Final öncesinde Fiyapı İnönü Stadı’nda oynayacak Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmaları için taraftarlara 3’lü avantajlı paket sunulmuştu.
Süper Final’in ilk haftasında Galatasaray’ı ağırlayan ve derbide yaşanan tribün olayları nedeniyle 2 maç saha kapama cezası alan Beşiktaş, 3’lü paket alan taraftarlara Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarının bilet fiyatlarını iade edecek. Ellerinde Beşiktaş-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmalarının biletleri bulunan taraftarlar, bu biletlerle birlikte 30 Nisan Pazartesi gününden itibaren Biletix satış noktalarına müracat etmeleri gerekmekte. Taraftarların belirteceği hesap numaralarına veya kredi kartlarına iade alınan biletlerin ücretleri, 2 hafta içerisinde yatırılacaktır.