SPOR: “SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI”

TRABZONSPOR Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını kaydetti. TRT Spor’da yayınlanan Basın Tribünü programına konuk olan Şakar, gündeme dair ilginç açıklamalar yaptı. Şakar, “Volkan sahaya atılan çakıyı cebinde ya da eldiveninde getirmiş olabilir, dediniz hâlâ aynı fikirde misiniz?” sorusuna şöyle cevap verdi: “O konu biraz yanlış aksetti. Düzeltmek istiyorum. Bu atılan yabancı madde çakı ya da bıçağın kim tarafından atıldığı bulunmadı. Stadımızın 12 kamerası var.
Emniyetin 18 el kamerası var, emniyet 4 gündür çalışıyor ama bulunamadı. Taraftarlarımız da internet sitesinde ‘bu çakı ya da bıçağın kim tarafından atıldığı belli değilse bu bıçağı Volkan mı getirdi’ diye espri yaptılar, ben de onu söyledim. Kesinlikle Volkan’ı suçlama gibi bir durumumuz yok. Ama çok manidardır ki bu atılan yabancı cisim hâlâ bulunamadı.”

Hiçbir zaman olayları tırmandıran taraf olmadıklarını ifade eden Asbaşkan Nevzat Şakar şöyle devam etti: “Hafta boyu dostluk adına, barış adına önemli mesajlar verdik. Hatta Nihat Özdemir de teşekkür etti bize. Ancak cuma günü adliyeden yapılan açıklamalar ortamı gerdi. Üzgünüz, böyle şeylerin olmasını kulüp olarak, şahıs olarak tasvip etmiyoruz ama oldu, yapacak bir şey yok.
F.Bahçe ile de bundan sonra çok müsabakalar yapacağız. Kulüp olarak üzerimize düşen sağlıklı mesajları vermek istiyoruz.” Şakar, Futbol Disiplin Kurulu’nun verdiği 2 maçlık seyircisiz oynama cezasını da değerlendirdi: ” “Verilen cezayı ağır buluyoruz. Tahkime müracaat edip hakkımızı savunacağız ve onların kararını bekleyeceğiz.” (FOTOSPOR)