SPOR: SON SÖZÜ FATİH TERİM SÖYLEYECEK

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, Melo-Riera arasında yaşanan gerginlik ile ilgili son sözü söyledi. Galatasaray’ı sarsan Felipe Melo-Albert Riera kavgasında son sözü Fatih Terim söyleyecek. HABERE göre; kavga, camiada huzursuzluk, yönetim içinde ise “Kovalım” tartışmasını başlatırken, sarı-kırmızılıların geleneklerine ters düşen bu davranış sonrasında devreye Başkan Ünal Aysal girdi.

Karayipler’de tatilde bulunan ve önümüzdeki cuma günü İstanbul’a dönecek olan Galatasaray’ın patronu, ilk mesajını göndererek, “Fatih Terim ne karar alırsa arkasındayım. Kulübümüze yakışmayan, bizleri üzen bir olay gerçekleşti. Ancak şimdi sakin düşünüp ona göre bir karar verilmeli. Bu konuda tek yetkili kişi Fatih Terim’dir” diyerek olası bir krizi başlamadan bitirdi.

Yöneticilere konunun kesinlikle teknik kadroya bırakılması talimatını veren Başkan Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim’le de görüşerek, vereceği kararın arkasında olduğunu dile getirdi. Başkan Aysal’ın teşhis-tedavi ve liderlik konusunda Terim’in ders verdiğini düşündüğü ve deneyimli teknik adama kriz yönetimini başarıyla uyguladığı için teşekkür ettiği öğrenildi. Bu görüşmede deneyimli teknik adamın ise kulübün etik değerlerininin yanı sıra oyuncuların sözleşmeleriyle ilgili detayları da inceleteceğini söylediği ifade edildi. (FOTOSPOR)