SPOR: KANARYA REKOR PEŞİNDE…

LİG tarihinde birçok rekoru elinde bulunduran Fenerbahçe, yeni bir rekorun daha eşiğinde. Fenerbahçe, Antalyaspor’a yenilmezse, son 30 sezonda ilk kez üst üste iki sezon iç sahada kaybetmeden ligi (normal sezonu) bitirmiş olacak. Evindeki en son yenilgisini 22 Şubat 2010’da 3-2’lik skorla Bursaspor’a karşı alan Sarı Kanarya, o tarihten sonra Kadıköy’de 39 lig maçında yenilgi yüzü görmedi.

117 PUANIN 103’ÜNÜ TOPLAMAYI BAŞARDI

İki yılı aşkın süredir sahasında rakiplerine geçit vermeyen Fenerbahçe, yenilgisiz geçen 39 iç saha maçının 32’isini kazanıp, 7’sinde berabere kalırken, toplam 86 gol attı, kalesinde ise sadece 21 gol gördü. Kanarya, bu periyotta 103 puan topladı, 14 puan yitirdi.Yenilgisizliğini sürdürmek isteyen sarı-lacivertli ekip bugün de kazanırsa, geçen sezonki iç saha performansını tekrarlamış olacak.

AYKUT KOCAMAN, KULÜP TARİHİNE GEÇTİ

Geçen sezon evindeki 17 maçın 14’ünü kazanıp, 3’ünde berabere kalan Fener, Antalya karşısında alacağı 3 puanla Kadıköy’de 45 puana ulaşarak geçen sezonki başarısına ulaşacak. Sarı-lacivertli takım, Aykut Kocaman döneminde ligde Kadıköy’de seyircisi önünde çıktığı 33 maçta 27 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Kocaman, bu performansıyla kulüp tarihine adını yazdırmış durumda.