ALIŞVERİŞ: TEKNOLOJİYİ ISSIZ ADA’YA GÖTÜRÜN

YENİLİKÇİ bilgisayar üreticisi Exper, Show TV’de her hafta milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının bilgisayar sponsoru oldu. Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa koşullarında gerçekleşen yarışmada, adanın ünlüleri ve gönüllüleri Exper’in Karizma serisi dizüstü bilgisayarlarıyla Survivor’da yarışmanın ve kazanmanın tadını çıkaracak.
Bilgisayar kullanıcılarını her yeni ürününde ileri teknolojiyle buluşturan Exper, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının bilgisayar sponsoru oldu. Dominik Cumhuriyeti’nde, zorlu doğa koşullarında gerçekleşen Survivor’ın ünlüleri ile gönüllüleri Exper bilgisayarlarıyla yarışmanın tadını çıkaracak.
Şartların her hafta daha da zorlaştığı, düzenlenen oyunlarla ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor’da bilgisayara ihtiyaç duyulan her yerde Exper ürünleri kullanılacak. Dizüstü bilgisayarda etkin kullanım ve yüksek performans arayanlar için özel olarak tasarlanan Exper Karizma’lar estetik tasarımları, güçlü donanımları ve multimedya özellikleriyle Survivor’a eğlence getiriyor.

ZORLU YARIŞMAYA, ZORLU GÖREVLERİ SEVEN BİLGİSAYARLAR
Dünyanın en zor yarışması olarak kabul edilen Survivor Ünlüler Gönüllüler’de yarışma süresince Exper’in Karizma serisindeki dizüstü bilgisayarları estetik görüntüleri ve yüksek performanslarıyla tüm beklentileri karşılayacak. Minimal tasarımının altında gizlediği güçlü performansıyla maksimum mobilite keyfi sunan Exper A5B-R10, macera adası Survivor’da 2. nesil Intel® Core™ i3-2330M işlemcisi ve Turbo Boost 2.0 teknolojisi ile tüm zorlayıcı görevlerin üstesinden rahatlıkla gelecek özelliklerle donatıldı.
13.3 inç parlak ekranının yanı sıra entegre HD Graphics özelliği ile kullanıcısına daha net görüntü, daha zengin renk deneyimi yaşatan ürün, sadece 1.96 kg ağırlığı ve 2.8 cm inceliğiyle bilgisayar taşımayı eziyetten keyfe dönüştürüyor. Exper’in 13.3 inç kategorisindeki diğer modeli A5B-R09 ise yine dizüstü bilgisayarda performanstan ödün vermeyenler için özel bir çözüm sunuyor. Intel’in yeni nesil Pentium® B940 işlemcisini üzerinde barındıran A5B-R09, 4 GB DDR3 belleği ve 320 GB Sata sabit diskiyle dikkatleri üzerinde topluyor.
Gerçeğe yakın ses ve video deneyimi yaşatan ürünler, aynı anda birçok isteği göz açıp kapatıncaya kadar hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Exper AR-GE ekibi tarafından en zorlu testlere tabi tutulan ürünler, bileşen uyumu ve sağlamlık testlerinden tam puan alarak, güçlü işlemci, bellek ve grafik performansı açısından da kullanıcısına üst seviye deneyim vadediyor.