BJK SPOR: HAVUTÇU’DAN BASIN TOPLANTISI

CARVALHAL’LE yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş’ın teknik direktörlüğüne getirilen Tayfur Havutçu basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş’ta yeniden teknik direktör olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Havutçu, yeni sezona Beşiktaş’a yakışacak transferlerle gireceklerini söylerken, Süper Final’de oyun sistemi olarak değişikliğe gideceğini söyledi.

İşte Tayfur Havutçu’nun sözleri şöyle:

“Sayın Fikret Orman olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum bu güveni gösterip görevi verdikleri için. Bir teşekkür de takımı zor dönemde devralan Carvalhal’e ediyorum. O bütün kalbiyle Beşiktaş’a hizmet etti ve her zaman kalbimde olan bir dost benim için. Ben aralıkta sportif direktör olarak takıma yardımcı olmak için görev aldım. Altyapı ve oyuncu tarama gibi görevlerim vardı. Ama artık beyaz bir sayfa açarak Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Taraftardan da isteğim Süper Final’de bizi desteklemeleri.

Kalan maçlarda Beşiktaş’a yakışan şekilde mücadele edeceğiz. Yakışmayan bir tablo göstermeyeceğiz. Tutuklanmak kaderimizde varmış, yaşadık ama tekrar sahalara dönmek mutluluk verici. Beşiktaş’a uzun seneler hizmet etmek istiyorum. 10 sene de olabilir. Ama ben ne zaman faydalı olamayacağımı anlarsam gerekeni yaparım. Kendime ve takıma güveniyorum. Geçen sene neler yapabileceğimizi gösterdik. Sezon başı da o oyunculara güvendiğim için yola onlarla çıktım.
Şu andaki tek düşüncemiz Cuma günkü Karabükspor maçı. Ondan sonra da gerekirse oyun düzeninde değişikliklere de giderek Süper Final’e hazırlanacağız.

Yeni sezon için izlediğimiz oyuncular var. Beşiktaş’ın menfaatlerine göre bize uyan, yakışan futbolcuları transfer edeceğiz