SPOR: TFF ALT LİGLERLE BİR ARAYA GELDİ

TFF’den yapılan açıklamaya göre, başkanlığını TFF İrca Kurulu Başkanı Arif Koşar, yardımcılığını Mustafa Beyazlı’nın yaptığı toplantılarda, kulüplerin sorunları dinlenildi. Arif Koşar, yaptığı açıklamada, toplantılarda, Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’den toplam 109 kulübün başkanı ile buluştuklarını belirterek, ”Çok faydalı toplantılar oldu. Başkanımız Yıldırım Demirören ve 1. Başkanvekilimiz Ufuk Özerten de bu toplantılara katılarak kulüplerden beklentilerini iletti, kulüplerin sorunlarını dinledi” dedi.

Tüm liglerin kendi aralarında seçim yaparak, ilgili ligden ve gruptan 3’er temsilci belirlediğini kaydeden Arif Koşar, ”Aynı zamanda kulüp başkanları olan bu temsilciler, federasyonumuz ve profesyonel kurul ile bu lig arasında köprü olacak. Sağlıklı bir işbirliğinin temelini oluşturacak. Bizler de kendileri ile her an iletişimde olacağız. Başkanımızın da dediği gibi, Türkiye’de gidilmedik kulüp, görülmedik tesis kalmayacak” diye konuştu.

Bank Asya 1. Lig Kurulu ilk toplantısı İzmir’de, Spor Toto 2. Lig Kurulu toplantısı Şanlıurfa’da, Spor Toto 3. Lig de ilk kurul toplantısı Trabzon’da gerçekleştirilecek.