BJK SPOR: BEKLENEN GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

İSVİÇRE’DE UEFA’yı ziyaret ederek Infantino ile görüşen Beşiktaş yönetimi, bugün de Jorge Mendes ile bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinden Tamer Kıran ile Cem Bilge dün İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA’nın merkez binasına gitmişlerdi. UEFA’da yaptıkları görüşmeler sonrası bu sabah İspanya’ya geçen Siyah-Beyazlı heyet, Madrid’de menajer Jorge Mendes ile görüştüler.

Başta takımın teknik direktörü Carlos Carvalhal, oyunculardan Quaresma, Fernandes, Almeida, Simao, Sidnei, Bebe ve Alves’in menajerlik şirketi Gestifute’nin sahibi Mendes ile yapılan görüşmede bu isimler için sezon sonu nasıl bir yol izleneceği konuşuldu.

Özellikle Fernandes ve Quaresma hakkında sık sık dile getirilen transfer teklifleri hakkında Mendes’den bilgi alan Başkan Orman ve ekibinin, ilerleyen günlerde Mendes ile yeniden görüşecekleri belirtildi. Bu futbolculara gelen tekliflerin ciddiliği, oyuncuların bonservis bedellerinin alt limitinin ne olacağı ve futbolcuların geçicen ödemeleri hakkında fikir alış verişi yapıldığı da ifade edildi.